Modelformulier Herroeping

Europees Modelformulier voor Herroeping.


Retouradres:
PC-CAM
Daniël Bosmastrjitte 2
9271BJ  De Westereen
Nederland

 1. Bij het terug sturen van het desbetreffende product stuurt u altijd een kopie mee van de aankoop factuur.  Deze informatie is nodig voor een snelle behandeling en afhandeling van uw reclamatie. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het product niet of met grote vertraging aan de consument worden gecrediteerd.
   
 2. Tijdens de zicht termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te houden. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het product in de meeste gevallen niet aan de consument worden gecrediteerd.
   

  3. 1 Zichttermijn is geen probeertermijn
  De consument dient tijdens de bedenktijd voorzichtig met de toegezonden zaak om te gaan.
  Deze heeft het recht om het product te beoordelen of hij het wil houden, en te proberen zoals hij dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen.
  Zolang de consument nog niet besloten heeft het product te houden, mag hij het niet meervoudig gaan gebruiken. 
  Wanneer de consument het product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of hij de zaak daadwerkelijk wil houden, is deze aansprakelijk voor de waardevermindering.
  Notebooktoebehoren.com heeft dus recht op vergoeding wanneer de consument het product gebruikt of beschadigd retourneert 

 3. Het product dient compleet, in goede staat, indien mogelijk in originele verpakking, geretourneerd te worden. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het product niet aan de consument worden gecrediteerd.
 4. De verzend / retourkosten zijn voor rekening van de consument.
   
 5. Eventuele beschadigingen tijdens het transport zijn voor rekening van de consument.
   
 6. Bij het crediteren van het door de consument geretourneerde product, crediteren wij in principe binnen 7 dagen na ontbinding / herroeping.
  Wanneer Notebooktoebehoren.com de retour gezonden goederen echter nog niet heeft terugontvangen, mag hij wachten met terugbetalen tot de goederen hem daadwerkelijk hebben bereikt.

© 2010 - 2021 Goedkoopste shop van de EU | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel